Με απαράδεκτο τρόπο, ο κ. Βουδούρης, Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, απειλεί Έλληνες Πολίτες που διεκδικούν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους !!!

Δείτε τον κ. Βουδούρη, Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, να απειλεί συναδέλφους του ιατρούς, απειλεί Έλληνες Πολίτες που διεκδικούν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, όπως το δικαίωμα αμοιβής στην εργασία που προσφέρουν !!! Αυτός που βρίσκεται εκτός νομιμότητας έχει το θράσος να μας μιλά για νομιμότητα … εκεί που μας χρωστά … θέλει να μας πάρει και το βόδι.
Όλοι οι ιατροί ενωμένοι πρέπει να του δώσουμε την απάντησή μας, μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, αν χρειασθεί να γίνουν, αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει χωρίς απάντηση, κάνετε την ενημέρωση των συναδέλφων προσωπική σας υπόθεση. Αυτό αποτελεί πρόκληση στο σύνολο του ιατρικού κόσμου και της κοινωνίας.  Στον συνάδελφο ιατρό κ. Βουδούρη λέμε όλοι με μία φωνή ότι δεν μπορεί να απειλεί με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο της Έλληνες Πολίτες – Ιατρούς και τον καλούμε να κάνει όσους ελέγχους νομιμότητας θέλει, το ίδιο άλλωστε θα κάνουμε και εμείς … Δείτε από το λεπτό 51 και μετά …

http://www.ert.gr/webtv/net/item/6693-Deltio-Eidhsewn-20-08-2012#.UDJOKan1OLM